top of page

BUCĂTĂRIE

ADMIRĂM MÂNCAREA PE CARE O GĂTIM, FIINDCĂ PROCESUL DE PREGĂTIRE
ESTE ARTĂ PENTRU NOI

Cu o echipă de bucătari profesioniști, precum și personal instruit și calificat, noi avem o nouă viziune asupra bucătăriei tradiționale și cele moderne.

LUMINI ȘI SUNET

ECHIPAMENT DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Într-o sală care găzduiește evenimente de orice amploare, totul trebuie să fie pus la punct. Madison Park nu doar că este un loc desprins din poveste, dar și o sală de evenimente dotată cu tehnică acustică performantă și sistem de lumini modern.

 

Cu ajutorul sistemului de iluminare fiecare element de decor din sală capătă un aspect deosebit. În plus, acest sistem ne permite să creăm diverse efecte artistice care vor transforma evenimentul într-un adevărat spectacol. Tehnica acustică are capacitatea de a reda efectul unui sunet clar și potrivit de puternic, încât să nu deranjeze, dar să fie plăcut.

DECOR

LASĂ-NE PE NOI SĂ CREĂM
UN DECOR DE POVESTE PENTRU
CEL MAI IMPORTANT EVENIMENT!

De toate acestea se ocupă echipa de decor a Madison Park — o echipă profesionistă care se va ocupa de tot ceea ce înseamnă decor, de la aranjamente florale, crearea și tipărirea invitațiilor, amenajarea zonei de primire a oaspeților și până la crearea darurilor simbolice pentru invitați.

bottom of page